Certificering

Kiwa

Kiwa participeert sinds 2014 als een van de Founding Partners in CSC. Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Deze certificatie-activiteiten ondersteunt Kiwa met inspectie, keuring, testen, technologische kennis, research, training en dataservices. Kiwa werkt voor opdrachtgevers in tal van sectoren: van water, energie en bouw tot agro, feed en food, veiligheid en milieu.

Betonhuis

Betonhuis is de koepelorganisatie waarin Bond van Fabrikanten van Betonproducten in Nederland (BFBN), Cement&BetonCentrum (C&BC) en Vereniging van Ondernemingen van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN) vertegenwoordigd zijn. Betonhuis is het aanspreekpunt binnen de betonsector, een innovatief kenniscentrum en de expert op het gebied van duurzaam bouwen met beton. 

Certificaat

Meer informatie

Voor nadere informatie over de CSC-certificering kunt u contact opnemen met: Remco Kerkhoven, Regional System Operator CSC-NL, 0348 484 407, remco.kerkhoven@betonhuis.nl

 

KOMO

Al onze producten kunnen geleverd worden onder KOMO-certificaat. Voor een aantal producten geldt tevens een CE-markering. De desbetreffende certificaten en conformiteitsverklaringen kunt u desgewenst hieronder downloaden.

 

Concrete sustainability council silver

De Jong’s Betonbedrijf BV uit Maarssen is een middelgroot bedrijf dat bouwelementen van beton vervaardigt. Deze prefab betonnen elementen zijn voor projecten binnen de woning-, utiliteits-, weg- en waterbouw. Het bedrijf heeft criteria vastgelegd in een beleid voor duurzaam inkopen en produceren. De Jong’s Betonbedrijf BV kon zijn bestaande bedrijfsvoering binnen zeven maanden certificeren.

Wilt u een nieuw beton project starten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.